Billedskolen

Billedskole 2016

Aktiv Kunst udbyder igen i år billedskole for børn i alderen 9-14 år på Biblioteket, som led i Hørsholm Kommunes sommerunderholdning for børn. Kurset ledes af Birgit Schytte og assisteres af Birte og Svend Clausen.
Tilmelding sker via Hørsholm Kommune. 

Billedskolen for børn 2014

På Aktiv Kunsts Billedskole 2014, som blev afholdt i Fritidshuset ved Rungsted Station, med Birgit Schytte som leder og Birte og Svend Clausen som hjælpere, var der 11 elever, som alle arbejdede meget koncentreret.

Der var 5 gengangere. Den sidste dag mødte forældre, søskende og bedsteforældre op i stort tal og så alle værkerne.

   
   

 

Billedskolen for børn 2013
Hline

Billedskolen for børn blev gennemført i ugen 8. – 11. juli d.å. på Hørsholm Bibliotek. Kursets emne var akvarelmaling, og Birgit Schytte var som sædvanlig den inspirerende og kyndige lærer. De 12 deltagende børn i alderen 9 – 14 år var fuldt engagerede fra start til slut, og vi fik mange tilkendegivelser af, at Billedskolen for børn er en meget efterspurgt aktivitet i sommerperioden.

Birte og Svend Clausen deltog som hjælpere og håndterede det logistiske arbejde omkring kurset på rutineret vis.

Som Forening med en bred interesse i kunstlivet i Hørsholm er det naturligt, at vi også henvender os med tilbud til børn, så det bliver vi nok ved med, så længe vi som også denne gang kan køre et kursus med fuld belægning.

BS

 
goldstar
Klik på et billede, så kan du bladre i større udgaver ved at pege med musen i højre side af billedet, hvor der fremkommer en pil.