Handelsbetingelser

Vilkår/betingelser – Medlemskab

Medlemskabet gælder til foreningen Aktiv Kunst inkl. foreningens udbudte arrangementer, arbejdsgrupper og workshops og giver desuden stemmeret ved foreningens årsmøde, hvert år i januar. 
Retten til at udstille på en eller flere af Aktiv Kunsts årlige udstillinger tilkøbes separat og gælder for et kalenderår ad gangen, uanset antallet af udstillinger.

Betalingstyper
Det er kun muligt via hjemmesiden at benytte Dankort Dankort logo 
Alle priser er angivet i DKK.
Har du ikke Dankort, kan du med særlig aftale med kassereren betale via
reg.nr. 1551, konto nr. 9377034 eller på mobile pay 99640.

Kontakt kasserer Annie Vabbersgaard på tlf. 23301669.
 
Ændring af betalingskort
Det er kundens ansvar, at det korrekte og gyldige betalingskort er angivet i systemet.

Man skifter betalingskort ved at logge ind på bookingsystemet og trykke på ”Klik her for at se dine klippekort / abonnementer” Bemærk – en opsigelse af betalingskortet er ikke en opsigelse af det løbende abonnement.

Gyldighed
Medlemsskabet er gyldigt i det år, hvor betalingsdatoen sker. Hvis medlemskab oprettes i årets sidste 3 måneder, aftales evt. nedsat kontingent med kassereren.
Udstillingsretten er gyldig i det årstal, hvor indbetalingen sker, og skal fornys i efterfølgende år i januar, hvis et medlem ønsker at udstille i efterfølgende år.

Levering
Medlemskabet tilknyttes medlemsprofilen. Udstillingsretten tilknyttes medlemsprofilen. Bekræftelse fremsendes i separat e-mail på begge ydelser.

Fortrydelsesret og bindingsperiode
Der er ikke fortrydelsesret på køb af medlemsskab. Et medlemskab gælder for indeværende år, som defineres som bindingsperioden.
Udstillergebyret gælder for et kalender år på en eller flere af Aktiv Kunsts udstillinger og kan ikke fortrydes, med mindre et medlem pga. sygdom eller force majeure ikke kan udstille som planlagt.

Udmeldelse
Medlemmet kan via systemet melde sig ud af foreningen Aktiv Kunst når som helst – dog vil kontingent og evt. udstillergebyr ikke blive refunderet, hverken helt eller delvist.
 
Privatlivspolitik
Aktiv Kunst registrerer og opbevarer udelukkende medlemmers personoplysninger - navn, adresse, tlf.nr. og email adresse - med det formål at informere og kontakte medlemmer om aktiviteter i foreningen. Personlige data er en betingelse for medlemskab, da al kommunikation fra foreningen til medlemmerne sker via nyhedsbrevet. Ønsker et medlem således ikke sine data registreret hos Aktiv Kunst mere, betragtes det som en udmeldelse. Data udleveres kun til tredje part i specifikke tilfælde. Dette vil kun forekomme i forbindelse med kunder eller andre medlemmers køb af kunstværker.